Włączanie i wyłączanie Z Understand and Refactor

Uruchamiaj i zatrzymuj obciążenie Z Understand and Refactor bez utraty danych.

Użyj poleceń enable i disable, aby uruchamiać i zatrzymywać obciążenie po zakończeniu wstępnej konfiguracji:

./bobctl understand enable   # uruchom
./bobctl understand disable  # zatrzymaj — zachowuje wszystkie dane
  • Polecenie enable może być wykonane tylko po zakończeniu wstępnej konfiguracji. Jeśli konfiguracja nie została przeprowadzona, polecenie zwraca błąd.
  • Polecenie disable zachowuje wszystkie PVC i sekret konfiguracyjny. Dzięki temu możesz ponownie włączyć obciążenie bez powtarzania procedury wstępnej konfiguracji.
  • Oba polecenia obsługują opcje --no-wait i --dry-run.

Limity czasu

PolecenieDomyślny limit czasuNadpisanie
setup, enable900s (15 min)BOB_UNDERSTAND_WAIT_TIMEOUT=<seconds>
disable600s (10 min)BOB_UNDERSTAND_WAIT_TIMEOUT=<seconds>
Jak oceniasz ten temat?

Na tej stronie